Kahvehane Baskınında Pala, Satır Ve Kılıç Yakalandı

Kahvehane Baskınında Pala, Satır Ve Kılıç Yakalandı

Polisin kavga ihbarı üzerine baskın yaptığı kahvehanedeki 4 şüphelinin üzerinden av tüfeği, tabanca, pala, satır ve kılıç çıktı

ANKARA (AA) - Başkent polisi, kavga ihbarı üzerine bir kahvehaneye baskın yaptı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin üzerinden av tüfeği, tabanca, pala, satır ve kılıç çıktı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında, Keçiören Özlem Caddesi'ndeki bir kahvehanede silahlı iki grubun kavga ettiği ihbarı yapıldı.

Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Motosikletli Polis Timler Amirliğinden "Yunus" ekipleri, kıraathaneye baskın yaptı. Mekanda bulunan müşterilerin kimlik kontrolünün ardından üst araması yapan polis, aramalarda bir ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 8 fişek, bir tezkeresiz av tüfeği, bu tüfeğe ait 14 dolu fişek, bir kuru sıkı tabanca bu tabancaya ait 2 fişek, kılıç, 3 satır, 3 pala bıçağı, bir sustalı bıçak, bir sopa, bir polis flaşörü ele geçirildi.

Polis, aramalar sonucu 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler F.K, M.Y, R.K. ve A.K, ifadeleri alınmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.