Mehmetçik füzeye yazdı: İstanbul'daki şehitlerimiz için...

Mehmetçik füzeye yazdı: İstanbul'daki şehitlerimiz için...

TSK, Zap'ta terör örgütü PKK'nın ana karargahını yerle bir etti. Operasyonda kullanılan füzelere bir de not yazıldı.

TSK'dan Zap'a düzenlenen hava harekatında kullanılan füzeye, "İstanbul'da şehit düşen kardeşlerimiz için..." notu yazıldı. Operasyonda örgütün ana karargahı dahil 12 hedef imha edildi.

TSK, Zap'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenledi. 50 dakika süren havaharekatında örgüte ait sözde ana karargah ile 11 hedef imha edildi.

Operasyonda kullanılan füzelerin üzerine, "İstanbul'da şehit düşen kardeşlerimiz için..." diye yazıldı. 20.50-21.40 saatleri arasında gerçekleştirilen operasyonda PKK'lı teröristlerce kullanılan bir sözde ana karargah ile etrafında yer alan silah mevzileri ve koruganlar (12 nokta, 24 atımla) tam isabetle vurularak imha edildi.

584e249f0f25443c48322cd8.jpg

Türk Silahlı Kuvvetleri yaptığı açıklamada "11 Aralık 2016 tarihinde, 20:50-21:40 saatleri arasında, Irak kuzeyi ZAP bölgesine Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatında; yapılan keşif ve istihbarat faaliyetleri sonucunda belirlenen ve bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanılan bir sözde ana karargah ile etrafında yer alan silah mevzileri ve koruganlar (12 noktaya 24 atım yapılarak) tam isabetle vurularak imha edilmiştir." dedi.