MİT TIR'ları için yeni iddianame

MİT TIR'ları için yeni iddianame
Güncelleme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin, olayı organize ettiği belirtilen 55 şüpheli hakkında yeni bir iddianame hazırladı.

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca 55 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, aralarında tırları durduran askerlerin sivil imamları da olduğu iddia edilen çok sayıda şüpheli yer alıyor.  

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın iddianamesinde 55 şüpheli var. Başsavcılık 55 kişi için 3'er kez müebbet hapis cezası istedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı, MİT tırlarının durdurulmasının ardından şüpheli "imam"ların ABD Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğu ile telefon görüşmesi yaptıklarına dair tespitlerin olduğunu söyledi.

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ VE BAŞKONSOLOSLUĞU İLE GÖRÜŞMÜŞLER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, MİT tırlarının durdurulmasının ardından şüpheli "imam"ların ABD Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğu ile telefon görüşmesi yaptıklarına dair tespitlerin olduğunu belirterek, bu görüşme içeriklerini ABD Başkonsolosluğu'na sorduklarını belirtti.
 

 
 

Seçiniz...