Nestlé NESFIT ile Dans Ederek Hafifleyin!

Nestlé NESFIT ile Dans Ederek Hafifleyin!

Nestlé NESFIT 14 Gün Programı ile eğlenerek hafifleyin, mutluluğu hissedin!

Süper ekonomik boylarıyla Migros mağazalarında satışa sunulan tam tahıllı Nestlé Nesfit paketlerindeki dans CD’leri beslenme programınızı destekleyen günlük egzersizinizi tam bir eğlenceye dönüştürecek!

Tüm dünyada beğenilerek tüketilen tam tahıllı Nestlé NESFIT, sizleri 14 Gün Programı ile dans ederek forma sokuyor. 27 Eylül – 21 Kasım 2012 tarihleri arasında, Migros mağazalarından alacağınız, sizlere özel hazırlanan Nesfit mutluluk paketleri oryantal dans CD’leri hediye ederek egzersizlerinizi tam bir eğlenceye dönüştürecek.

Formda ve güzel bir görünüme sahip olmak, istiyorsanız, Nestlé NESFIT 14 Gün Programı ile 14 gün gibi kısa bir sürede dans ederek fit bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Nesfit’in Nesfit Sade 750 gram ve Nesfit Meyveli 700 gramlık Migros’a özel mutluluk paketleri ile sunulacak dans CD’lerini, Migros mağazalarından kolayca temin edebilir; Nesfit 14 Gün Programı’nı, uzman dans hocalarının oryantal egzersizleri ile destekleyebilirsiniz.

Nestlé Nesfit hediyeleri bununla da sınırlı değil. www.nesfit14gun.com adresini ziyaret edip her hafta sonu Migros mağazalarında gerçekleşecek tadım günlerine katılabilir ve sürpriz dans gösteriyle farklı bir hafta sonu deneyimi yaşabilirsiniz.

14 Gün Programı’yla forma girmek çok kolay…

NESFIT 14 Gün Programı ile günde 2 öğün olmak üzere her gün kahvaltıda ve dilediğiniz bir öğünde tam tahıllı Nestlé NESFIT yiyerek, içeriğindeki lif, kalsiyum, folik asit ve demir gibi zengin vitamin ve minerallerle dengeli beslenerek kaybettiğiniz vitamin ve minareleri dans ederek geri kazanacaksınız.