Neü 3. Erasmus Ve Farabi Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Neü 3. Erasmus Ve Farabi Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen ‘Erasmus ve Farabi Programları Bilgilendirme Toplantısı’nın üçüncüsü gerçekleştirildi.

- Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen ‘Erasmus ve Farabi Programları Bilgilendirme Toplantısı’nın üçüncüsü gerçekleştirildi.

NEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İlhan Güllü, Ofis Uzmanları Makbule Talip ve Sema Bilgin, öğrenciler Emrah Öztürk ve Özge Gökmeydan ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını Yrd. Doç. Dr. İlhan Güllü yaptı.

Uluslar arası İlişkiler Ofisi Uzmanları Makbule Talip ve Sema Bilgin’in sunumlarının da yer aldığı bilgilendirme toplantısında, öğrenci değişim programları ile ilgili katılımcılara ayrıntılı bilgiler verilirken, değişim programı hakkında öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Toplantıda ayrıca daha önce Erasmus Değişim Programından faydalanarak Polonya’da öğrenim gören öğrencilerimiz Emrah Öztürk ile Özge Gökmeydan edindikleri deneyimleri katılımcılarla paylaştı.

NEÜ 3. ERASMUS VE FARABİ PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

NEÜ 3. ERASMUS VE FARABİ PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI