Niğdeli Şehit Mehmet Dildari Toprağa Verildi

Niğdeli Şehit Mehmet Dildari Toprağa Verildi

Bingöl-Muş karayolundaki terör saldırısında şehit olan Jandarma Çavuş Mehmet Dildari, memleketi Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

- Bingöl-Muş karayolundaki terör saldırısında şehit olan Jandarma Çavuş Mehmet Dildari, memleketi Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Jandarma Çavuş Mehmet Dildari'nin cenaze törenine; Niğde Valisi Alim Barut, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ufuk Nayır, Bor Kaymakamı Muammer Balcı Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, AK Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Milletvekili Ömer Selvi CHP Milletvekili Doğan Şafak, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve vatandaşlar katıldı.

Kemerhisar Belde Meydanı'nda düzenlenen törende, Şehit Jandarma Çavuş Mehmet Dildari’nin nişanlısı Sevim Süyüm tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehit Dildari’nin kardeşleri Mustafa, Yıldıray ve Hülya Dildari ise şehit kardeşlerini giydikleri ay yıldızlı tişörtlerle uğurlarken, anne Tuncay Dildari, “Vatan sağ olsun. Bir tane daha evladım var, onu da gönderirim. Gerekirse ben de giderim” derken gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Mehmet Dildari’nin naaşı Kemerhisar Şehitliğinde toprağa verilirken, şehidin kardeşleri sinir krizleri geçirdi.