Odunpazarı Belediyesi Çalışıyor

Odunpazarı Belediyesi Çalışıyor

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kırsal Hizmetler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'nden oluşan ekip, "Odunpazarı Belediyesi...

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kırsal Hizmetler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'nden oluşan ekip, "Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor" sloganıyla çalışmalarına devam ediyor.

Tarihi Odunpazarı Bölgesi ile başlayıp bugüne kadar 12 mahallede çalışma yapan Odunpazarı Belediyesi, son olarak Orhangazi Mahallesi'nde çalışma yaptı. Ekipler, çalışmalarını sürdürürken, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt da çalışma yapılan Orhangazi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi'nin geliştirdiği yeni sistem hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Kazım Kurt, bu sistem sayesinde ekiplerin koordineli bir şekilde çalıştığını ve mahallelerdeki eksikleri tamamladığını ifade etti. Vatandaşların istek ve şikâyetlerini de dinleyen Başkan Kurt, hazırlanan yeni sistemle daha sorunsuz ve mutlu bir Odunpazarı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Odunpazarı Belediyesi'nin yeni sisteminin tüm mahallelerde uygulanacağını da aktaran Kurt, bu sayede daha kısa sürede, eksiksiz çalışma gerçekleştireceklerini anlattı.