Op. Dr. Gökçen Erdoğan'ın Kırmızı Davetinden detaylar

Op. Dr. Gökçen Erdoğan'ın Kırmızı Davetinden detaylar

Gökçen Erdoğan, verdiği özel Kadınlar Günü davetinde cemiyet hayatının başarılı ve seçkin kadınlarını kıpkırmızı bir konseptle ağırladı.

Kadın, aile ve cinsellik konularındaki çalışmalarıyla tanınan başarılı doktor Gökçen Erdoğan, verdiği özel Kadınlar Günü davetinde Ankara cemiyet hayatının başarılı ve seçkin kadınlarını kıpkırmızı bir konseptle ağırladı.

\"gokcen-erdogan-tuba-kartal-ozgul-ozmen-ekim-aker-.jpg\"

Erdoğan'ın Çukurambar'daki şık kliniğinde gerçekleşen ve Hülya Akman, Şenay Dağlı, Arzu Kuzu, Aysun Sahanoğlu, Tuba Kartal, Özgül Özmen, Ekim Aker, Meltem Aksu, Naz Öztürk, Renan Güneş, Filiz Girgin ve Gülten Murat’ın da katıldığı davette, konuklar müzik eşliğinde kurtlarını döktüler, uzun ve keyifli  sohbetler gerçekleştirdiler.

 

\"aysun-sahanoglu-gokcen-erdogan.jpg\"

Son derece sıcak bir ambiyans içinde geçen davet, Ankara’nın beğenilen isimlerini bir araya getirdi. Gökçen Erdoğan, ev sahipliğini yaptığı partide konuklarıyla tek tek ilgilendi. Renkli sürprizlerle geçen davetin armağanlarından biri de tüm davetlilere sunulan ve üzerinde Hülya Akman’ın kadına dair bir şiirini taşıyan plaketti. 



 

\"meltem-aksu-gokcen-erdogan-naz-ozturk-nalan-ozer-renan-gunes-filiz-girgin,-gulten-murat.jpg\"

Başarılı doktor Gökçen Erdoğan, geçtiğimiz günlerde www.enankara.com’un her yıl halk oylarıyla seçtiği ‘en’lerinde 2012 Yılının İş Kadını unvanını da kucaklamıştı.

Fotoğraflar Gülsen Deniz Altındağ