AK Parti'de flaş gelişme ! İstanbul, Ankara ve İzmir adayları sonraya kaldı

AK Parti'de flaş gelişme ! İstanbul, Ankara ve İzmir adayları sonraya kaldı
Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yapacağı konuşmada İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıklamayacağını söyledi.

AK Parti aday tanıtım toplantısında bugün 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayı açıklanacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yapacağı konuşmada İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıklamayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile baş başa görüştü.Bu görüşmenin Cuma günü yapılması planlanıyordu. Ayrıca, Erdoğan ile Yıldırım bugün telefonda bir görüşme daha gerçekleştirdi. Binali Yıldırım telefon görüşmesinin ardından İstanbul’dan Ankara’ya gitti.

MHP üç büyükşehirde aday çıkarmayacakMHP üç büyükşehirde aday çıkarmayacak

Adı yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak geçen TBMM Başkanı Yıldırım'ın, Ankara'ya dönmesi kulislerde "O zaman Erdoğan İstanbul adayını açıklamayacak" iddialarına yol açtı.

Erdoğan’ın, bugün Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak programda İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıklamayacağı bilgisine ulaşıldı. Erdoğan’ın 3 büyük ilin adaylarını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.
 

DHA