Ankara'da yerel seçim dayağı ! Muhalif isme saldırı kamerada

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın Seçim Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Yılmaz, kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı.

Millet İttifakı'nın Seçim Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Alparslan Yılmaz, iş yeri önünde yaklaşık on kişilik bir gurubun saldırısına uğradı. Yılmaz'ın saldırıya uğradığı o anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

İYİ Parti eski ilçe başkanı, Millet İttifakı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Alparslan Yılmaz, Ankara Etimesgut’ta bulunan iş yerinin önünde yaklaşık on kişilik bir gurubun saldırısına uğradı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Kılıç’ın saldırıya uğradığı anlar güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde aracın yanında bulunan Yılmaz’a etraftaki kişiler yumruk atıyor. Olayı gören iş yerindekiler de Kılıç’a yardıma koşuyorlar. Siyasi amaçlı yapılan saldırı, polise intikal ettirildi ve saldırganların yakalanması istendi.

GÖREVDEN ALINMIŞTI

Mansur Yavaş’ın seçim koordinasyonu işleri ile uğraşan Alparslan Yılmaz, CHP ve İYİ Parti’nin ayrı ayrı aday çıkarmasına karşı çıkmış, bu yüzden ilçe başkanlığından alınmıştı. Ancak Kılıç görevden alındıktan sonra partiler ittifakı gerçekleştirmişti.

Ankara'da yerel seçim dayağı ! Muhalif isme saldırı kamerada - Resim : 1

ALPARSLAN YILMAZ NE DİYOR?

Olaydan sonra Şehit Osman Avcı Karakolu’na başvuran ve darp raporu da alan Yılmaz, SÖZCÜ’ye şunları söyledi;

“Saldırganları tanımıyorum. Saldırganlar yeni açtığımız Mansur Yavaş seçim bürosunun (SMK) kapatılmasını, afiş ve bayrakların indirilmesini aksi takdirde burayı bize mezar edeceklerini söylediler.”

Sözcü