Aylin Nazlıaka'dan komik ve skandal koltuk kapmaca oyunu

Aylin Nazlıaka'dan komik ve skandal koltuk kapmaca oyunu
Güncelleme:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Belediye Başkanları toplantısına komik ve skandal bir hareketle damgasını vurdu.

Eski Milletvekili Nazlıaka geçtiğimiz dönemlerde “TBMM’de Atatürk tablosu indirildi-indirilmedi” skandalıyla gündeme gelmiş ve sonrasında ihraç edilmişti.

PM’nin zorlama kararıyla yeniden parti üyeliğine hak kazanan Nazlıaka bu kez Kayseri’deki toplantı da koridora mobil sandalye koyarak kendisine ön sırada Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun arasında makam yarattı.

Konuşmacılar ve salondaki görevli personel koridordan geçmekte oldukça zor anlar yaşadılar.

ORDU’DA SEÇİM KAYBEDEN KİŞİ, YERİMİ BELİRLEYEMEZ!

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un kendisini ikaz etmesine tepki gösteren Nazlıaka, “Ordu’da Belediye Başkanlığı seçimini” kaybederek gelmiş ve Belediyelerden Sorumlu olduğunu söyleyen kişi benim salondaki yerimi belirleyemez. “ dediği iddia edildi.

Öte yandan, Nazlıaka gibi bir çok Belediye Başkanı da “Seyit Torun’u” yok saydığı, telefonlarını açmadıkları belirtiliyor.

Ordu Milletvekili Torun’un daha önce de Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalemi Derya Gödek tarafından Genel Başkana şikayet edilmiş, Torun bu şikayet karşısında hiç bir varlık gösterememişti.  

Öte yandan Özel Kalem Gödek’in, Milletvekillerinin Bolu abant kampına katıldığında Ordu Vekili Seyit Torun’un odasını aldığı ve Seyit Torun’u da giriş katında bir odaya yönledirmişti.

 Yaşanan bu krizde, koltuğunu korumak isteyen Torun, yine sessiz kalmış ve durumu kabullenmişti.

BİR PROJE İLE CHP’DEN VEKİL OLMUŞTU!

CHP eski Milletvekili Aylin Nazlıaka bundan yıllar önce CHP’yle ilk kez 2011 seçimleri öncesinde tanışmıştı.  Nazlıaka, “Gence Artı” diye "İşsizseniz, işimiz sizsiniz” sloganlı bir bir projeyle vitrine çıkve proje sonrasında tek iş bulan kişi Nazlıaka olmuş ve 2011 yılında Milletvekili olarak TBMM’ye ilk adımını atmıştı.