Bakan Soylu'ya fotoğraflı rest: ''Seni yargılamayan şerefsizdir''

Bakan Soylu'ya fotoğraflı rest: ''Seni yargılamayan şerefsizdir''
Güncelleme:

TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun troll ordusu olduğu söylenen 'Ebabil Harekatı'nın Bütçe Komisyon Toplantıları'nda yer aldığını ifşa etti. Şık'ın paylaşımına göre toplantıya katılan troller çekirdek çitledi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun troll ordusu üzerine Twitter hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ahmet Şık, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in, Meclis’te yaptığı açıklamada, Soylu’nun “troll orsunun” başındaki isim olduğu söylenen İçişleri Bakanı Danışmanı Emin Şen’den bahsetti.

 Şık, yüzbinlerce dolar ihale de aldığı ortaya çıkan Emin Şen’in, Jandarma ve Emniyet’in resmi Twitter hesaplarını da kullandığını ifade etti. Şık, “Trol ağı Emin Şen’le sınırlı değil. Beyoğlu’nda emlakçılıkla başlayan kariyeri merdivenaltı kumarhanecilikle sürerken 15 Temmuz sonrasında kurulan sözde milli bir derneğin başkanının Soylu ile ilişkileri ve masraflarını hangi uyuşturucu baronunun sübvanse ettiği de ortaya çıkar” dedi. Ahmet Şık, Soylu’nun troll ordusunun başında olduğu söylenen 'Ebabil Harekatı'nın Bütçe Komisyon Toplantıları'nda da yer aldığına dair açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarına fotoğraflar da ekleyen Şık, trollerin toplantı sırasında çekirdek yediği fotoğrafları da paylaştı.