Başkan Hazinedar'dan 3. Köprü'de 300 metrede selfie

Başkan Hazinedar'dan 3. Köprü'de 300 metrede selfie

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar yapımı devam eden 3’üncü köprüde çalışmaları yerinde inceledi. Dünyanın en büyük köprü kulesinde Başkan Haiznedar selfie çekti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Hazinedar’a Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da eşlik etti.

Çalışmaları devam eden 3. Köprü’yü yerinde ziyaret öncesinde Karayolları şantiyesinde Başkanlar’a köprü ile ilgili uzun bir sunum yapıldı. Başkanlar, slayt eşliğinde yapılan sunumda projenin mimar ve mühendislerine çok sayıda merak ettiği soruları yönelttiler. Ardından kalabalık heyet büyük heyecanla 3. Köprü’ye ayak bastı.

Binlerce işçinin çalıştığı köprüde Başkanlar 304 metrelik dünyanın en büyük köprü kulesine asansörle çıkarak İstanbul’a kuş bakışı baktılar. Gördükleri manzaradan büyülenen Başkanlar bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmediler.

300 METREDE SELFİE VE CANLI YAYIN

3'üncü köprüdeki çalışmalarda gelinen son noktayı Periscope ile yapılan canlı yayında takipçilerle paylaşan Başkan Demircan, Türkmen ve Hazinedar, sonrasında muhteşem manzara eşliğinde selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

İstanbul’un dünya üzerindeki en özel şehirler arasında yer aldığına dikkat çeken Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar 300 metrelik kulede yaptığı açıklamada, “Her biri birer abide olan eserlerle, dünyanın önünde büyük bir ülke olduğunu görüyoruz. Bu ülkede İstanbul denilince bütün Türkiye akla gelir. Dilerim bu köprü İstanbul trafiğine çare olurken aynı zamanda bir başyapıt olacak” dedi.  

13.png

3’üncü Köprüdeki çalışmaların gün geçtikçe heyecan verici olduğunu belirten Başkan Ahmet Misbah Demircan, “Bizi izleyenlere sevgi ve saygılarımız sunuyorum. İnsanı ayakta tutan en temel duygu umududur ve heyecanıdır.” dedi.

Projenin kendisini çok gururlandırdığını dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise “Devletimizle gurur duydum. Bunlar bu tarihin, medeniyetin adete mührü olacak projelerdir” şeklinde konuştu.

 

1-023.png

[PAGE]

2-022.png

[PAGE]

3-011.png

[PAGE]

4-007.png

[PAGE]

5-006.png

[PAGE]

6-005.png

[PAGE]

7-004.png

[PAGE]

8-002.png

[PAGE]

9-001.png

[PAGE]

10-001.png

[PAGE]

12-001.png

[PAGE]

14-001.png