Başkan Hazinedar’a bir ödül daha!

Başkan Hazinedar’a bir ödül daha!
Güncelleme:

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Moon Life Dergisi tarafından yılın en iyi ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

Ödülü, Moon Life dergisi genel yayın yönetmeni Alper Alp’ten alan Başkan Hazinedar kısa bir konuşma yaptı.’’ Hizmetlerimiz aralıksız olarak devam edecek, ilk günkü aşkla işimizi sıkı sıkıya bağlı olarak yapacağız’’ dedi.

Başkan Hazinedar’a prestijli ödül

Türkiye’nin ve dünyanın sayılı magazin dergilerinden olan Moon Life dergisi düzenlediği, ‘’Türkiye’nin Yıldızları’’ ödül töreninde, çeşitli alanlarda son yıllarda çıkış yakalayan isimlere ödül verdi. Son üç buçuk yılda adından sıkça söz ettiren Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da yılın en iyi ilçe belediye başkanı ödülünü aldı. Kısa bir teşekkür konuşması yapan, Başkan Hazinedar, ‘’Her zaman özgürlükçü demokrasinin kalbi olan Beşiktaş’a hizmet etmek boynumun borcudur’’dedi. Kendisine bu ödülü layık görenlere de teşekkür etti. Başkan Hazinedar aynı zamanda, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Cankurtaran, Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Barış Yarkadaş’a ödüllerini takdim etti.

Seçiniz...