''Belediyeleri karalayanlar sanayiye 3 gün elektrik veremiyor''

''Belediyeleri karalayanlar sanayiye 3 gün elektrik veremiyor''
Güncelleme:

Doğal afete dönüşen kar yağışı nedeniyle CHP'li belediyeleri hedef alan AK Parti iktidarını eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu "Devlet imkanlarını belediye başkanlarımızı karalamak için kullananlar, sanayiye 3 gün elektrik veremiyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Devlet imkanlarını belediye başkanlarımızı karalamak için kullananlar, sanayiye 3 gün elektrik veremiyor. Ülke 10 milyarlarca dolar zararda. Çünkü öncelikleri karalama! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, siz halk belediyeciliği yapmaya devam edin; gerisi boş, Saray kadar bomboş” açıklamasını yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yoğun kar yağışı ile mücadelesine ilişkin açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu değerlendirmeyi yaptı:

 “Devlet imkanlarını belediye başkanlarımızı karalamak için kullananlar, sanayiye 3 gün elektrik veremiyor. Ülke 10 milyarlarca dolar zararda. Çünkü öncelikleri karalama! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, siz halk belediyeciliği yapmaya devam edin; gerisi boş, Saray kadar bomboş!”