Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki
Güncelleme:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşünü "herkesin yol tarif ettiğinden lider olmaz" diyerek eleştirdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, resmi Twitter hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a düzenlediği ve hafta sonu son bulan 'adalet' yürüyüşü de gündeme geldi. Bakan Bozdağ, "Herkesin kendisine yön tarif ettiğinden lider olmaz" uyarısında bulundu.

"6 seçim kaybetti"

Bakan Bozdağ'ın açıklamaları şöyle:

"Siyasette başarının tek ölçüsü seçim kazanmaktır. Hızlı/fazla yürümek,siyasette değil;sadece sporda bazı branşların başarı kriteridir.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönetiminde CHP,2 halkoylaması,2 milletvekili,1 mahhalli ve 1 de Cumhurbaşkanlığı,toplam,6 seçim kaybetmiştir.

Buna rağmen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ,6 seçim kaybettikten sonra lider vasfını kazandığı ilan edilmiş dünyada tek siyasetçidir

CHP GenelBaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu,tabana kuvvet yürüdükten sonra Genel Başkanlıktan liderliğe terfi ettirilen dünyadaki tek siyasetçidir.

"Yürüdünüz mü işlem tamam"

Artık lider olmak/genel başkanlıktan liderliğe terfi etmek çok kolay. Bir yerden diğer bir yere belli bir amaçla yürüdünüz mü işlem tamam!?

Lider,herkesle istişare eder ve yönünü/yolunu kendi tayin eder. Herkesin kendisine yön/yol tarif ettiğinden lider olmaz. Tarifçiler,dikkat!"