''Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi eze eze kazanacak''

''Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi eze eze kazanacak''
Güncelleme:

İngiliz The Times gazetesi başyazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting izlenimlerini yazdı. İngiliz The Times, “Erdoğan şüphesiz seçimleri ezici bir çoğunlukla kazanacak” dedi.

İngilizler bile Türkiye'deki muhalefetten ümidini kesti. Türkiye'deki seçimleri ve CumhurbaşkanıErdoğan'ın mitinglerini başyazı konusu yapan İngiliz The Times, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 yıldır iktidarda olduğunu ve şüphesiz 24 Haziran seçimlerini ezici bir çoğunlukla kazanacağını yazdı.

ERDOĞAN EZE EZE KAZANACAK

Türkiye'nin giderek büyüyen ekonomisi, istikrarlı siyaseti, yükselen demokrasisi ve her türlü küresel tuzakla baş edebilir olmasını çekemeyen İngiliz The Times, başyazısını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve 24 Haziran seçimlerini taşıdı. Türkiye ve Erdoğan karşıtlığı üzerine kaleme alınan yazının tek objektif ve doğru cümlesi "Başbakan ve cumhurbaşkanı olarak 15 yıldır iktidarda olan Erdoğan şüphesiz seçimleri ezici bir çoğunlukla kazanacak" oldu.

Yazıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri Şehir Hastanesi açılışı ve mitingine ilişkin izlenimlerine de yer verdi.

İşte madde madde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran manifestosuİşte madde madde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran manifestosu

 

 

BBC Türkçe