Davutoğlu son mitingini memleketinde yaptı

Davutoğlu son mitingini memleketinde yaptı

Başbakan Davutoğlu Konya'da AK Parti'nin son mitinginde halka seslendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, uzun bir miting maratonunun finalini Konya'da gerçekleştirdi. Yüz binlerce Konyalı, hemşehrileri Davutoğlu'nu karşıladı.

İşte Başkban Davutoğlu'nun konuşmasından başlıklar

Geleceği hep beraber imar edeceğiz. Geleceğin mimarı Ak gençliktir. Hz.Mevlana'nın şevkatini, merhametini bu topraklarda daimi kılacak mıyız?

81 vilayete gittim. En yakın arkadaşlarım çok zor Başbakanım dediler. Bir günde 5 miting yaptığımız oldu. Bir insanda aşk varsa, Allah da onu bereketlendirir.

Demirtaş özgürlükten bahsetti, peki her yere gidebildi mi? Bizim kadar 81 ili dolanan oldu mu? Ülkenin her yerine gidemeyenler ülke birliğini koruyabilir mi? Temsil edebilir mi? İşte yarın ki seçim bu seçiimdir.

Millet ümmet bize emanet ama yarın sandıklar size emanet

On iki yıl içerisnde kısaca yaptıklarımız Türkye olağan üstü mesafeler aldı on iki yıl önce İMF'ye muhtaçtık şimdi değiliz.

screenshot_4-020.jpg

Havalimanlarını, duble yolları, silah üretimini biz yaptık

28 Şubat darbesi ülkemiz üzüerinden silindir gibi geçmişti. Başörtülülere, İmam Hatiplilere inançlı vatandaşlarımıza sınırlamalar getirmişti. Bunları kim kaldırdı. AK Parti kaldırdı. Vesayetçi uygulamalara AK Parti son verdi. Onlar konuşur AK Parti yapar..

Şimdi ikinci yarı başıyor geçtiğimiz hafta 10 öncelikli anayasamızı duyudum. insan önceli,kli bir ana yasa yapacağız

AK Partililer olarak her zamankinden daha dirençli olmanızı istiyorum. Bu kutsal bayrağı burçlara dikmeye var mısınız?

Özgürlük ve insan onuruna yakışan bir anayasa yapacağız. Çözüm süreci ne olursa olsun bizimle başarıya ulaşacak. Bizi bölmeye çalışanlara karşı bizimle olmaya var mısın Konya?

24 Nisan'da Papa ve birçok Avrupalı lider Ermeni soykırımı yalanı söylediler. Bir baktık Demirtaş onlara hak verdi. Kudüs İsraillilerindir dedi. Kılıçdaroğlu niye İsrail'de elçiliğimiz yok dedi. Bunlar insanına ülkesine yabancı.

Din dersini kaldırıp İmam Hatipleri kapatacağız diyorlar. Pensilvanya'daki ihanet çetesine inat, DHKP-C'y inat biz barış ve merhamet demeye devam edeceğiz.

12 Eylül anayasasını tarihe gönddereceğiz inşallah. Milli birliği ve beraberliği yaşatacağız. Cözüm sürecini sonlandıracağız.

 İmamhatipeleri kapatacağız diyorlar, diyaneti kaldırcaz diyoralar. Biz tek parti düzenine izin vermeyiz

Kim ne tehdit yaparsa yapsın biz inadına barış diyeceğiz merhamet diyeceğiz izzet diyeceğiz

Milletle bizim aramıza kimse mesafe koyamayacak

Biz hizmete devam edeceğiz.İnşallah Antalya-Konya-Nevşehir-Kayseri hattıyla Akdeniz'i Kapadokya ile birleştireceğiz.

İstanbul ankra arası 3,5 saate indi şimdi 1,5 saate inecek

Biz selçuklunuın varisleriyiz. Birz Osmanlının torunlarıyız. Biz Cumhuriyetin çocuklarıyız

Uyudu zannedilen dev ayağa kalkıyor birileri diyorki bu deve diz çöktürün bu dev diz çökermi

Darbeciler, vesayetçiler karşımızda birleşti. Bize boyun eğdiremediler. İşte buradan haykırıyorum. Biz Osmanlı mirasına sahibiz. Biz Selçuklu tarihini inşa edeceğiz. Biz de Cumhuriyetle Osmanlı ve Selçuklu'dan aldığımız güçler Türkiye'yi küresel güç haline getireceğiz.

Cumhuriyetin içini boşaltmak isteyenler karşısında AK Partiyi karşısında Konya'yı bulacak. Konya AK Parti hareketinin mihenk noktası. Hedeflerimiz küçük değil kağıt üzerinde değil. İnşallah kademeli bir şekilde 2019'da bitecek şekilde dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz, üç katlı tünel inşa ediyoruz. Buradan bir selam da Fatih Sultan Mehmet Han'a olsun. Biz onun torunları diyoruz ki suyun altında üç katlı tünel yaparız.

Gençler sandıkları doldurmaya Türkiye'nin geleceği için oyunu atmaya var mısın? Yarın bütün vatandaşlarımız sandıklara yürüsün sandıklara yürürken tarihe de yürüdüğünü göstermeye var mısın? Bayrağı bizden alıp surlara götüren nice başbakan, bakan çıkacak. Menzile ulaşmaya var mısınız?

1433599545102.jpg

Kılıçtaroğlu ile bizim aramızda ki fark şu ''biz söz verdikmi yaparız o söz verdimi notere gider''

Taşeron işçilerimize seçim sonrası yeni düzenlemeler yapacağız. Özel güvenlik görevlisi çalışanlarımızın hiçbiri işini kaybetmeden onların da haklarını vereceğiz. Artık doğum yapan anneye 300 TL devlet para yardımı yapıyor.

 Hain çeteler ne yaparlarsa yapsınlar biz dünyada mazlumlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. bu al bayrağı her gittiğimiz yerde dalgalndıracağız

Bütün ülkede her kesimde ahlakı egemen kılacağız.

Gençler bayramı ilen ettiler bakın nasıl bağırıyorlar, Bugün arefe yarın bayram. Sandıklara sahip çıkaağız provokasyonlara gelmeyeceğiz.