DSP'nin Şişli adayı Sarıgül'den gövde gösterisi

Güncelleme:

DSP'nin Şişli adayı Mustafa Sarıgül, Kurtuluş'ta binlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı.

DSP'nin Şişli adayı Mustafa Sarıgül, bugün Kurtuluş'ta binlerce vatandaşla bir araya geldi. Kendisini dinleyen Şişlililere seslenen Sarıgül, "Beyaz güvercin Ankara'dan havalandı, inşaalah çok yakında saygıyla, sevgiyle Şişli'ye geliyor. DSP Genel Başkanı Başkanı Önder Aksakal'a teşekkür ediyorum." dedi.

İşte Sarıgül'ün açıklamalarından satır başları:

Bu cadde bilsin ki Şişli'ye belediye başkanı gelmiyor, büyüklerin evladı küçüklerin ağabeyi geliyor. Camlardan balkonlarından bizi selamlayan Kurtuluş'u, Feriköy'ü sevgiyle selamlıyorum. Aylardan beri saatleri dakikları sayan, parti gözetmeksizin bize destek olan yurttaşlarıma, Şişlilere saygılarımı iletiyorum.

Bugün Şişli'de adeta sevgi seli oluşturdunuz, sizlere minnettarım. Şişlimizde özgürlüğü, barışı, hakça yönetimi savunan DSP anlayışıyla inşallha 1 Nisan'da göreve geliyoruz. Bugün kardeşliğin en önemli anlarından birini yaşıyoruz. Ne mutlu bize ki güçlüden yana değil, haklıdan yana lmuşuz kolay olanı değil, zor olanı seçmişiz.

DSP'nin Şişli adayı Sarıgül'den gövde gösterisi - Resim : 1

Bana evini açan tüm DSP'li yöneticilerime saygılarımı iletiyorum. Buradan rahmetli kurucu genel başkanımıza seslenmek isterim; Siz Şşili'ye bana, beni Şişli'ye emanet etmiştiniz. Şişli'yi geri almak için birlikte yola çıktık geliyoruz.

Bizden olan bizden olmayan ayrımı yapmayacağız. Her siyasi görüşten vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Ak güvercin hizmet ederken ayrım yapmayacak.

DSP'nin Şişli adayı Sarıgül'den gövde gösterisi - Resim : 2

Ben Şişli'de okudum, Şişli'de siyasete atıldım ve ben Şişli ile birlikte Mustafa Sarıgül oldum. Hiçbirinin endişesi olmasın yeni Şişli'yi hep beraber kuracağız. Tüm siyasi pratilerle diyalog halinde olacağız, toplumsal mutabakatı sağlayacağız.

Ak güvercinli bayraklarınızla ilk defa buluşan gençlerimizi görüyorum. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Çalışmayana Allah'ım vermez, koşmayana Allah'ım vermez. Dün gece bugünü düşündükçe beni uyku tutmadı. Sabah altı buçukta Kuştepe meydanına geldim. Oradaki dostlarla ve kardeşlerimizle konuştum. İzzerpaşa'ya ve Kurtukuş Caddesi sevgi merkezine geldi. Görüyorum bayrağımız toprağımız sizin inancınıza bağlı. Biz diyoruz ki herkesin yüzü gülsün ama kültürler de özgür olsun.

DSP'nin Şişli adayı Sarıgül'den gövde gösterisi - Resim : 3

Önümüzdeki hafta artık bayrağımız elimizde. Bunu hiç unutmayacağız, bize bir adım gelene bin adım gideceğiz. Mavi bayrağımızı hak ettiği yere taşıyacağız.

Sevgili gençler, giyinimizle, oturuşunuzla, duruşunuzla, kalkışınızla, fark yaratacaksınız. Diğer siyasi partilerden farkımız olacak. Asla ve asla kimseyi ötekileştirmeden biriniz bile evinize mutsuz gitmeyecek şekilde Şişli'ye hizmet edeceğiz.

Artık önümüzdeki pazar, Şişli için bugüne kadar 48 aydır planladığımız projelerimizi bir bir açıklayacağız. Allah çalışana verir. Geceleri saymazsak 33 gün sonra Şişli'de göreve geliyoruz.

6. filoya karşı duran ABD'ye karşı Kıbrıs mücadelesine giren rahmetli onursal başkanımız Ecevit'i rahmetle ve saygıyla anııyorum. Bu vesileyle Rauf Denkteş ve eşini de anmak isterim.

DSP'nin Şişli adayı Sarıgül'den gövde gösterisi - Resim : 4

DSP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇİĞDEM MERCAN'DAN AÇIKLAMA

Mitingde bir konuşma yapan DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan, "DSP'nin uzun yıllar sonra düzenlediği ilk mitingimize hoşgeldiniz. Genel Başkanımızın mesajını iletmek isterim: 2023 seçimlerinin belirleyici partisi DSP olacaktır. Bu durum bugünden itibaren geçerlidir. Mavi bayrağımızı Şişli'de dalgalandırmaya gelen Sarıgül'ü selamlıyorum.

Gözün aydın Türkiye, ak güvercin geliyor. Güçlendikçe DSP, halkın yüzü gülüyor. DSP, Şişli'ye halkımıza uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

DSP'nin Şişli adayı Sarıgül'den gövde gösterisi - Resim : 5

Seçiniz...