İnce'den İmamoğlu'nun değişim manifestosu için dikkat çeken yorum

İnce'den İmamoğlu'nun değişim manifestosu için dikkat çeken yorum
Güncelleme:

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CHP'deki "değişim" tartışmaları ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun manifestosu için "Atatürk gelse kurultay şansı zor olur" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turuna sadece 2 gün kala adaylıktan çekilen ve bugüne kadar sessizliğini koruyan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'deki 'değişim' tartışmaları ve seçim sonuçlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlayan İnce, kendisini Kılıçdaroğlu'nun yerine koyduğunda 28 Mayıs akşamı için, “O akşam istifa ederdim. Çipras kadar olamayacağız mı yani. Kakafoni devam ettiği sürece büyükşehirler de kaybedilir” dedi. İnce, İmamoğlu'nun başlattığı "değişim" tartışmaları için "Atatürk gelse kurultay şansı zor olur" dedi

 Cumhurbaşkanlığı seçiminden çekildikten sonra bugün Hatay’a yapacağı ziyaretle suskunluğunu bozacak olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Altılı Masa ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun zor olanı başararak, seçimi kaybettiğini savundu.

Kendisini Kılıçdaroğlu’nun yerine koyarak, “O akşam istifa ederdim. Çipras kadar olamayacağız mı yani?” diyen İnce, CHP'de İmamoğlu'nun başlattığı değişim çağrısına ilişkin olarak da “Atatürk gelse kurultay şansı zor olur” dedi.

İsmail Saymaz'ın Sözcü'deki yazısının tamamı için...