İsim vererek açıkladı: ''İkisi de Erdoğan'ın kuyusunu kazdı''

İsim vererek açıkladı: ''İkisi de Erdoğan'ın kuyusunu kazdı''
Güncelleme:

MHP'den istifa ederek, Demokrat Parti'ye katılan Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, iki ismin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuyusunu kazdığını iddia ederek o isimleri açıkladı.

Enginyurt, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Seçim Kanunu Değişikliği Teklifine ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Feti Yıldız ile Hayati Yazıcı kuyunu kazdı. Bu baraj sistemi bu seçim sistemi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sonunu hazırlayacaktır. Sonunuz geldi. Kendi elinizle sonunuzu getirdiniz" dedi.

İşte Enginyurt'un o açıklamaları:

"Baraj yüzde 7’ye düşürülmüş böylece büyük bir lütufta bulunmuşlar güya demokrasinin önünü açmışlar. 20 yıl önce Sayın Erdoğan televizyonlarda gezerken ‘baraj yüzde bir olmalı’ diyordu. Şimdi yüzde 7’ye düşürmüş. Ne zaman? Tam 20 yıl sonra. Ben sizler aracılığıyla Sayın Cumhurbaşkanı’nı uyarıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Feti Yıldız ile Hayati Yazıcı kuyunu kazdı. Bu baraj sistemi bu seçim sistemi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sonunu hazırlayacaktır. Sonunuz geldi. Kendi elinizle sonunuzu getirdiniz…"