Koronavirüs yasakları geri dönecek mi? Bugün gözler Erdoğan'da

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda koronavirüs ile mücadele, Dağlık Karabağ ve Kıbrıs'taki gelişmeler ele alınacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı. Kabine Toplantısı, saat 16.00'da başladı.

YENİ KISITLAMALAR GELECEK Mİ?

Toplantıda son dönemde artan koronavirüs vakalarının da masaya yatırılması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı'nın 81 ilin valiliğine gönderdiği genelge ile önlemler daha sıkılaştırılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın toplantıda bir sunum yapması bekleniyor. Toplantıda, koronavirüse karşı aşı ve ilaç çalışmalarında gelinen son durum masada olacak. Salgın ile mücadelede ek tedbir alınıp alınmayacağı değerlendirilecek.

ERMENİSTAN-AZERBAYCAN SAVAŞI GÖRÜŞÜLECEK
Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına saldırıları da toplantının ana gündem maddelerinden olacak. Azerbaycan'a verilen destek, Ermenistan'a karşı uluslararası hukuktan doğan hakların da görüşülmesi bekleniyor.

KIBRIS'TAKİ GELİŞMELER KONUŞULACAK
Hafta sonu yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı seçildi. Tatar'ın seçilmesi sonrası adada başlayacak yeni dönemin nasıl olacağı, hangi adımların atılması da kabine toplantısının gündemine gelmesi bekleniyor.

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.

Üniversiteler açılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapıyor - CANLIÜniversiteler açılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapıyor - CANLI

 

Seçiniz...