Meclisteki "Terör" Toplantısı

Meclisteki "Terör" Toplantısı

TBMM Başkanlığı:- "Toplantıda grup başkanvekilleri, partilerinin bakış açıları çerçevesinde görüş ve önerilerini ifade etmişlerdir"

TBMM (AA) - TBMM Başkanlığı, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın "terör" konusunda siyasi partilerin grup başkanvekilleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, grup başkanvekillerinin, partilerinin bakış açıları çerçevesinde görüş ve önerilerini ifade ettiklerini bildirdi.

TBMM Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Kahraman'ın, Mecliste grubu bulunan dört siyasi partinin liderlerine, Türkiye'nin güven, huzur ve refahına karşı artan terör faaliyetleri ve tehdidi konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulunulması gayesiyle bir mektup gönderdiği ve birer grup başkanvekilini, yapılacak toplantıya davet ettiği anımsatıldı.

Kahraman'ın çağrısı üzerine toplantıya, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın partilerini temsilen katıldığı belirtildi.

Toplantıda, grup başkanvekillerinin, partilerinin bakış açıları çerçevesinde görüş ve önerilerini ifade ettikleri kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, "Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Devletimizin ve milletimizin bu ve benzeri badireleri aşacağına olan inancımız tamdır. Sorunların çözüm mercii millet iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisidir" ifadelerine yer verildi.