MHP'nin başına o isim mi geliyor ?

MHP'nin başına o isim mi geliyor ?

Ankara kulislerini sallayacak bir iddia ortaya atıldı. MHP'nin başına Ekmeleddin İhsanoğlu'nun geçeceği iddia edildi.

Ankara kulisleri bu iddiayı konuşuyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin son seçimlerdeki başarısızlığın ardından istifa edeceği yerine ise Ekmeleddin İhsanoğlu'nun geçeceği iddia ediliyor.

Aksam.com.tr’nin MHP kulislerine yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre 1 Kasım seçim sonuçları sonrası istifasını yazan Devlet Bahçeli'nin partililer tarafından geri çevrildiği ve Bahçeli'nin vazgeçirildiğini gündeme getirmiştik. Seçim sonuçlarının açıklanmasının üzerinden 24 saat bile geçmeden art arda gelen istifa haberleri parti yönetimini de zor durumda bıraktı. Bahçeli'nin bunları durdurmak adına istifa edeceği ve yerine de Paralel Yapı'nın nezaretinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak gündeme gelen Ekmeleddin İhsanoğlu'nun MHP Başkanı olacağı konuşuluyor.

MHP BAŞKANLIĞI İÇİN ADI GEÇENLER

Ancak bir başka konuşulan kulise göre de parti tabanından bir grup Cumhurbaşkanlığı seçiminde de İhsanoğlu’nu istemiyordu. Bu ekipler ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar.

Diğer adı geçenler ise eski MHP Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu ve partiden Bahçeli’nin uzaklaştırdığı Meral Akşener.