Murat Kurum: ''100 yıllık planlama ve strateji’ dönemine geçeceğiz''

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum "Kimin kiminle ittifak yaptığıyla ilgilenmiyoruz, İstanbul’da yaşayan her bir kardeşimizin oyuna talibiz.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği Hamsi Festivali'ne katıldı.

Konuşmasına Gaziantep’te şehit olan 2 kahraman pilota ve Irak’ın kuzeyindeki harekat bölgesinde şehit olan Mehmetçiğe Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Kurum, “Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” dedi. CHP’li yönetim tarafından hafriyat dökülerek kapatılan metro hattını süratle yeniden başlatacaklarını belirterek, “‘100 yıllık planlama ve strateji’ dönemine geçeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum

“Gençlerimiz, çocuklarımız, annelerimiz, emeklilerimiz neredeyse Büyükşehir orada olacak.” diyen Kurum, “Sadece Cumhur İttifakına gönül vermiş kardeşlerimizi değil, İstanbul’a sevdalı herkesi, durmak bilmeyen gayretimizle, muhteşem eserlerimizle gururlandıracağız.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum

Etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Kurum, “Kimin kiminle ittifak yaptığıyla ilgilenmiyoruz, İstanbul’da yaşayan her bir kardeşimizin oyuna talibiz.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum