Savcı Sayan yine olay yaratacak

Savcı Sayan yine olay yaratacak

Sözleriyle gündeme bomba gibi düşen Savcı Sayan, bu sefer de Kemal Kılıçdaroğlu'na taş attı.

AK Parti Milletvekili adayı Savcı Sayan, CHP'nin seçim vaatlerini eleştirerek, "Haydar Baş yazmış, eline tutuşturmuş" dedi.

AK Parti İzmir 2 Bölge 7. sıra milletvekili adayıSavcı Sayan, Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü nedeniyle, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde düzenlenen geceye katıldı. Sayan, gecede coşkuyla karşılanırken, sık sık vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

"İYİ BİR HESAP UZMANI OLMADIĞINI BİLİYORUZ"

İhlas Haber Ajansı'nın sorularını da cevaplayan Savcı Sayan, CHP'nin genel seçimvaatlerini eleştirdi. "Kılıçdaroğlu’nun çok iyi bir hesap uzmanı olmadığını biliyoruz" diyen AK Partili Sayan, CHP'nin seçim vaatlerini Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel BaşkanıHaydar Baş'ın vaatlerine benzetti.

"HAYDAR BAŞ YAZMIŞ"

Sayan, "O vaatlere en iyi cevabı Maliye Bakanımız verdi. Maliye Bakanı Türkiye’de bu işin uzmanlardan birisi. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu’nun geçmiş sabıkasına da baktığımızda SSK ve Bağ-Kur dönemine baktığımızda Kılıçdaroğlu’nun çok iyi bir hesap uzmanı olmadığını biliyoruz. Bu Kılıçdaroğlu’nun vaatleri değil. Haydar Baş yazmış, eline tutuşturmuş o da ona göre bu vaatlerde bulunmuş. Bu Haydar Baş vaatleridir. Türk milleti bu vaatlere alışkındır. Sürekli sıfır bilmem kaç oy vererek Haydar Baş’a gereken cevabı vermiştir. Biz inanmıyoruz" dedi.