Temel Karamollaoğlu'ndan canlı yayında Erdoğan'a övgü yağmuru

Güncelleme:

Özellikle seçim döneminde AK Parti iktidarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef tahtasına oturtan, AK Parti ile MHP'nin kurduğu "Cumhur İttifakı"na karşı CHP ve İYİ Parti ile "Millet İttifakı" çatısı altında yer alan Saadet Partisi'nin lideri Temel Karamollaoğlu canlı yayınca Erdoğan'a övgü yağdırdı.

CHP'ye yakın KRT TV yayınına katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sosyal medyayı sallayan "iltifatlarda" bulundu. 

Yayın sırasında bir anda AK Parti ve Erdoğan'ı övmeye başlayan Karamollaoğlu"Türkiye'de bugüne kadar vatandaşın nabzını tutmaya çalışıp o istikamette politikaları üreten en başarılı iktidar AK Parti iktidarı. Tayyip Bey bunu süper yapıyor. Bir ekip kurmuş. Kim bunlar bilmiyorum, nasıl çalışıyorlar bilmiyorum. Ama alının her kararla birlikte günlük halkın nabzı yoklanıyor ona göre fikirler üretiliyor, yeniden politikalar geliştiriliyor" dedi.

Karamollaoğlu'nun Erdoğan ve AK Parti'ye övgüleri sosyal medyada da yankı buldu. SP liderinin sözleri üzerine Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek de teşekkür etti.