Sağlık denince akla gelen firma Healdone

Sağlık denince akla gelen firma Healdone
Güncelleme:

Ülkemizde gelişen sağlık teknolojisi ile ülkeler arası ulaşım imkanlarının artması birleşince sağlık turizmi adı verilen bir sektör ortaya çıktı. Peki, sağlık turizmi nedir? Sağlık turizminde tercih edilebilecek klinikler nerelerdir? Tüm bu soruların yanıtlarını yazının devamında bulabilirsiniz.

 Sağlık Turizmi Nedir?

 Sağlık turizmi, genel olarak çeşitli tıbbi tedavileri alabilmek için ülke dışına çıkılması durumunu ifade eder. Bu ifade, geçmişte kişilerin kendi ülkesinde olmayan bir tedaviyi, sağlık sektöründe daha iyi imkanlara sahip bir ülkeden almasını anlatmak için kullanılmıştır. Ancak günümüzde bu ifade daha kapsamlı bir hale gelerek her farklı tıbbi işlemler için daha iyi teknolojiye veya daha uygun bir fiyata sahip ülkeye gitmeyi de içerir.

 Türkiye, sağlık turizminin önde gelen ülkelerinden biridir. Gerek Avrupa’dan gerek Amerika’dan pek çok kişi, tıbbi tedavi almak için Türkiye’yi tercih etmektedir. Türkiye’nin sağlık turizminde popüler olmasının nedenleri ise şu şekilde sıralanabilir:

 Doğu ve Batı’yı birleştiren bir köprü görevi gören Türkiye, ulaşım bakımından oldukça gelişmiştir. Yıllık 200 milyon yolcu kapasiteli, 300 farklı noktadan direkt uçuş alan İstanbul Havalimanı, sağlık turizmi için gelen kişilere konforlu bir ulaşım imkanı sunmaktadır.

  • Türkiye’de tıbbi işlemler, Avrupa ve Amerika’daki fiyatlara oranla yaklaşık %70 daha ucuzdur. Bu uygun fiyata yapılan işlemlerin kalitesi ile Avrupa ve Amerika’daki işlemler arasında ise kalite farklı yoktur. Uygun fiyatlar ve yüksek kalite arayan pek çok kişi Türkiye’deki özel klinikleri tercih etmektedir.
  • Türkiye’de sağlık turizminin yapıldığı kliniklerde çalışan doktorların pek çoğu, kariyerlerinin bir döneminde Avrupa ve Amerika’nın seçkin üniversitelerinde çalışmalar yapmıştır. Oldukça iyi eğitim alan doktorlar aynı zamanda iyi seviyede İngilizce bildiği için yurt dışından tedaviye gelen kişilerle çok rahat bir şekilde iletişim kurabilmektedir.

Neden Healdone?

 Healdone, sağlık turizmi için Türkiye’ye gelmeyi planlayanlara büyük kolaylık sunmaktadır. Kurum, almak istediğiniz tedaviye göre doktorunuzla size uygun bir tarihe randevu ayarlar. Randevu tarihine uygun olarak kişinin ulaşımını da ayarlayan Healdone, konaklama konusunda da yardımcı olur. Kişinin gerek işlem öncesi gerek de işlem sonrası konaklaması da Healdone tarafından ayarlanır. Kurum, aynı zamanda işlem öncesi kişilerle ilgilenip sonrasında da takip işlemini de sürdürür. Cerrahi sonrası iyileşme süreci, Healdone uzmanları tarafından yakın bir şekilde tercih edilir. Bu süreçte kişinin tıbbi veya başka bir ihtiyacı olursa bu ihtiyaçlar da  karşılanır.

 Healdone, kliniklerinde yapılan işlemler için garanti verir. İşlem sonrası istenen sonuca başarılı bir şekilde ulaşılması için gereken tüm adımlar, Healdone tarafından takip edilir. Diş implantlarından saç ekimine, burun ameliyatından mide küçültmeye kadar çok sayıda estetik işlem Healdone tarafından yapılır. Uzman doktorlar sizler için en uygun adımları atar. Sağlık turizminde güvenilir bir adres için Healdone’ı tercih edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0 212 886 00 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Etiketler advertorial