Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği
Güncelleme:

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, ihtiyacı olan herkesin yardımına koşmak için kurulan bir yardım derneğidir. Gönüllü kişiler aracılığıyla faaliyetlerini sürdüren Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, 2010 yılından bu yana yarıma ihtiyacı olan herkese yardım etmektedir.

Hem Türkiye içerisinde yardıma muhtaç olan hem de Türkiye dışında yardım bekleyen kişilerin yardımına koşan Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, yardımlaşmanın dini ve insani gerekliliklerini yerine getirmek için çeşitli alanlarda faaliyet göstermektedir. Sizde dini bir vicdan ve insani bir değer olan yardımlaşma sorumluluğunu yerine getirmek istiyorsanız Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak belirlediğimiz projelerden birine yardımda bulunabilirsiniz.           

Su Kuyusu

Su insan hayatının en önemli ihtiyaçlarından birisidir. Ancak su, dünyanın her yerinde eşit miktarda bulunabilen bir kaynak değildir. Özellikle Afrika ve Asya kıtalarında sıklıkla karşılaşılan temiz su sıkıntısını gidermek için yola çıkan Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, su kuyusu açtırarak, su ihtiyacı olanlara temiz suya kavuşturmaktadır. Temiz suya hasret kalan milyonlarca insan için çok önemli olan su kuyuları, orada büyüyen ve yaşayan insanların hayatlarını sağlıklı bir şekilde devam ettirmeleri için gereklidir. Bu gibi sebeplerle su kuyusu açtırmak için yardımlarınız bekleyen Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, yardıma muhtaç kişilere her alanda yardım etmektedir.   

Afrika ya da Asya’da yaşanan kuraklık ve gelişmemiş teknoloji gibi nedenlerle bulunamayan su kaynakları ya da erişilemeyen temiz su için dışarıdan bir yardım alınması şarttır. Bu yardımlarda büyük rol oynayan Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, özellikle çocukların ve bebeklerin temiz su alarak sağlıklı büyümeleri için temiz su kuyusu açtırmaktadır. Kilometrelerce yol yürüyerek getirilen suların temiz ve sağlık durumlarının da bilinmediği bu bölgelerde su kuyusu açtırmak hem dini bir vicdan hem de insani bir değer olarak yapılmalıdır. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak bizde bu değerleri yaşatmak adına su kuyusu açtırarak, insanlığın yardımlaşma duygusunu tatmasını amaçlıyoruz.

Adak Kurbanı

Adak kurbanı adayan kişiler adaklarını yerine getirmek adına kesecekleri kurbanın hayırlı bir vesileye ulaşması için Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği’ni tercih edebilir. Adak kurbanları dinen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması gerekmektedir. Bu nedenle kesmek istediğiniz kurbanları Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği aracılığı ile eğitim gören öğrenciler, açlık sınırında olan insanlar ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, adağınızı yerine getirebilirsiniz. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak belirlenen adak kurban fiyatları doğrultusunda yaptığınız bağışlar ile et ihtiyacı duyan pek çok kişinin yardımına koşabilirsiniz.

Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında et yeme sıkıntısı çeken pek çok kişi, et yemediği için birçok sağlık sorunu ile de karşılaşmaktadır. Bu noktada sağlıklı bir yaşam için gerekli olan protein ihtiyacına ulaşamayan kişilerin yardımına koşan Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, adak kurban yardımları ile bu sorunu yaşayan kişilere yardım etmektedir. Sizde detaylı bilgi ve yardımlar için 0216 224 2450 numaralı telefondan derneğimize ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler advertorial