Sinan Engin sert konuştu

Sinan Engin sert konuştu

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, maç sonrasında oyunculara verdi veriştirdi.

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin Lig TV'den Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı. Özellikle siyah beyazlı futbolcuları eleştiren Sinan Engin "Herkesin morali bozuktu. Soyunma odasında hakem falan diye bağırıyorlardı. Biz de dedik ki hakemi falan bırakın hiçbir şey oynamıyorsunuz. Beşiktaş camiasından özür diliyoruz böyle bir futbol oynadığımız için. Bunun hocayla taktikle falan alakası yok. Sahaya 11 adam çıkıyorsa adam geçmesini, şut çekmesini biz öğretemeyiz. Bunun hocayla falan alakası yok. Koskoca 90 dakika oynuyorsun bir kaç pozisyona girebilirsin bu tamamen futbolcuyla igili. Eğer büyük takım futbolcusuysan poziszyona gireceksin. İyi oynamadaığğımızı biliyoruz." dedi.

Sinan Engin daha sonra Galatasaray'ın attığı 2 goldeki tartışmaları gündeme getirdi ve Erman Toroğlu'na soru sormak istedi. Maraton stüdyosuna bağlanan Sinan Engin ile Şansal Büyüka-Erman Toroğlu ikilisi arasında şunlar konuşuldu:

SİNAN ENGİN: İlk golde yardımcı hakem ısrarla bayrak kaldırıyor korner diyor. Hakem başta aut diyor. Yardımcı lakem o kadar mesafeden nasıl görüyor? Ve penaltı kararı doğru mu?

ERMAN TOROĞLU: Pozisyon çok enteresan. Beşiktaşlı oyuncu topa müdahale yapıyor ama diziyle de Arda'ya müdahale ediyor. Diğer Beşiktaşlı oyuncu da Arda'ya müdahale ediyor. Giren oyuncu kontrolsüz giriyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam ama sonuçta Beşiktaşlı oyuncu topu kesmedi mi? İbrahim Toraman uzatıyor ayağını topu kesiyor.

ERMAN TOROĞLU: Peki Galatasaraylı oyuncu ayakta kalsa topu alamaz mı?

SİNAN ENGİN: Hocam Toraman topa değiyor.

ERMAN TOROĞLU: Ama Arda'nan topa müdahale şansı kalmıyor darbe aldığı için.

SİNAN ENGİN: Hocam penaltı gibi penaltı mı?

ERMAN TOROĞLU: Penaltı verilirse birşey diyemezsin. Ama penaltı gibi penaltı mı o tartışılır.

ŞANSAL BÜYÜKA: Hari hoca derya penaltının babası diye, bu kez diyemiyor.

SİNAN ENGİN: İlk gol için ne diyeceksin?

ERMAN TOROĞLU: Hakem önce aut verdi, autu gösterirken yardımcısına baktı. Yardımcısına baktığında yardımcısından bir yardım gelmedi. Sonra eller kollar kalktı, yardımcı da bayrağı kaldırdı korneri gösterdi. O da yardımcısına kızdı niye yardım etmiyorsun diye. Yardımcının da yaptığı yanlış.

Lig TV