Sivasta silahla yaralama -Suşehri ilçesinde bir genç, çalıştığı kahvehanede uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı (Fotoğraflı-Görüntülü)

Sivasta silahla yaralama     -Suşehri ilçesinde bir genç, çalıştığı kahvehanede     uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı          (Fotoğraflı-Görüntülü)

SİVAS Suşehri ilçesinde bir genç, çalıştığı kahvehanede uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.

SİVAS Suşehri ilçesinde bir genç, çalıştığı kahvehanede uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Camiorta Mahallesi Mehmet Akif Sokak'taki bir kahvehanede ocakçı olarak çalışan Önder Yavuz (21), çay doldurduğu sırada iş yerinin dışından tüfekle açılan ateş sonucu yaralanarak yere yığıldı.

Göğsüne ve koluna saçma isabet eden Yavuz, kahvehanedekilerin yardımıyla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen Yavuz'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Suşehri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede kahvehanenin önünde 3 boş fişek bulundu. İş yerinin camının da açılan ateş sonucu kırıldığı görüldü.

Olayın ardından kaçan zanlı S.A'nın (21), Tokat'ın Erbaa ilçesinde yakalandığı bildirildi. S.A. ile Yavuz'un bir süre önce kavga ettikleri ileri sürüldü.

Görgü tanıkları, 3 el silah sesi duyduklarını, ardından Yavuz'un yere düştüğünü belirtti.

Muhabir: Faruk Kara

Yayıncı: Ahmet Ekici