Söke Ak Partide Metin Yavuz Aday Adaylığını Açıkladı

Söke Ak Partide Metin Yavuz Aday Adaylığını Açıkladı

Söke’nin tanınmış iş adamlarından Metin Yavuz, AK Parti Söke İlçe Teşkilatı'na Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

- Söke’nin tanınmış iş adamlarından Metin Yavuz, AK Parti Söke İlçe Teşkilatı'na Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Metin Yavuz başvuru için partiye kalabalık bir heyetle geldi. Bu heyette Söke Belediyesi’nin eski Başkanlarından İbrahim Adalı başta olmak üzere önceki yıllarda Anavatan Partisi’nde siyaset yapan birçok ismin de olduğu gözlendi. Metin Yavuz’u Anavatan Partisi’nden Belediye Meclis Üyeliği yapmış eşi Saadet Yavuz’da yalnız bırakmadı. Metin Yavuz ve beraberindeki heyeti, Söke Ak Parti’de kalabalık bir partili grubu karşıladı.

Ak Parti Söke İlçe Başkanı Av. Abdullah Yeniusta; “Partimize aday adaylığı başvurusu için belirlenen son günden bir gün önce değerli iş adamımız Metin Yavuz başvurusunu yapmış bulunmaktadır. Söke’ye, hem şehrimize hem de şahsımıza hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Konuşmasında ilk olarak kendisini tanıtan Ak Parti Söke Belediye Başkan Aday Adayı Metin Yavuz; 1992 yılında Anavatan Partisi’nde kurucu gençlik kolları başkanı olarak siyaset başladığını söyledi. Geçmiş yıllarda Anavatan Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirten Metin Yavuz; “Siyaset bir hizmet sanatıdır. 2 dönemdir yerel seçimler için ismim geçiyordu. Açıkçası kaçıyordum. Ancak artık kaçacak yer kalmadı. Bu işi yapabileceğimize inananlar için teveccühe karşılık vermek üzere aday adaylığı başvurusunu yaptım. Söke için, benim ve ailem için hayırlısıysa elimizden gelen hizmeti yapacağız” dedi.

“YATTIĞIM DEĞİL, YATIRIM YAPTIĞIM YER ÖNEMLİ”

“Biz Sökeliyiz” diyerek sözlerine devam eden Ak Parti Söke Belediye Başkan Aday Adayı Metin Yavuz, 5 yıldır İzmir’de yaşadığını, bunun zaman zaman konu edildiğini belirterek; “Yattığım yer değil, yatırım yaptığım yer önemli. Söke’yi yaşanacak bir şehir yapmak için aday olduk. Dışarda yaşayınca şehirdeki eksiklikleri daha rahat görebiliyorsunuz. Söke buna layık değil, siz hiç layık değilsiniz. Adaylığımız kesinleştiğinde ortak akıl ile projelerimizi hazırlayıp sunacağız. Siyasi düşüncesi çok farklı insanlardan eksik ve ihtiyaçlarla ilgili konular geliyor. Taşın altına elini koyacak biri lazımdı, o da ben oldum” dedi.

“SEÇİM SLOGANI HAZIR”

Ak Parti Söke Belediye Başkan Aday Adayı Metin Yavuz yaptığı konuşmasında eşi Saadet Yavuz’un bir dergiye verdiği röportajında kullandığı bir cümle üzerine seçimde kullanacağı sloganın ortaya çıktığını söyledi. Metin Yavuz sloganı “Söke’nin Sakini Olmakla Yetinmeyeceğiz, Birlikte Söke’nin Sahibi Olacağız” diye açıkladı. Metin Yavuz; “Gönlünü koyarak bizi desteklemek üzere buraya gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.