Suruç'ta ölen gençlere ayıp ettiler

Suruç'ta ölen gençlere ayıp ettiler

Suruç’ta gerçekleştirilen IŞİD katliamını bütün dünya gördü ama Şanlıurfa Valiliği ile Suruç Kaymakamlığı görmedi.

Hain saldırıyı düzenleyen terörist ve 31 gencimizin (toplam 32 kişinin) hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan katliama karşın, Valilik ve Kaymakamlığa ait resmi internet sitelerine tek bir haber ya da taziye mesajı konulmadı.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre katliama internet sitesinde hiç yer vermeyen Suruç Kaymakamlığı, bunun yerine, Çadırkent’te açtığı marketin reklamını yaptı. Suriyeliler’in barındığı kamptaki marketleri duyuran Kaymakamlık, “Çadır kentin alanında özel ve geniş bir alana yapılan altı adet markette temizlikten, gıdaya, manav reyonundan, şarküteriye kadar A’dan Z’ye tüm ürünler bulunuyor. Yaklaşık bir haftadır Suriye’li misafirlerin alış veriş yaptıkları marketlerde en çok satılan ihtiyaç malzemelerinin başında süt ve çocuk bezi yer alıyor” denildi.

 

VALİ BEY BAYRAMLAŞTI

Şanlıurfa Valiliği internet sitesinde de Vali İzzettin Küçük’ün “bayramlaşma” görüntüleri yer aldı. Valilik, “Vali İzzettin Küçük, Ramazan Bayramı dolayısıyla Valilik Şeref Salonunda düzenlenen törenle tebrikleri kabul etti” bilgisini ve fotoğrafları paylaştı.