Terörü Protesto İçin Temsili Sünnet Oldu

Terörü Protesto İçin Temsili Sünnet Oldu

Mersin'de yaptığı tek kişilik eylemlerle gündeme gelen ve kendini 'süper vatandaş' olarak adlandıran Emin Kocaaslan, bu kez de terörü protesto etmek için temsili sünnet merasimi gerçekleştirdi. Eyleminde sünnet kıyfeti giyen ve kırmızı boya kullanan Kocaa

Mersin'de yaptığı tek kişilik eylemlerle gündeme gelen ve kendini 'süper vatandaş' olarak adlandıran Emin Kocaaslan, bu kez de terörü protesto etmek için temsili sünnet merasimi gerçekleştirdi. Eyleminde sünnet kıyfeti giyen ve kırmızı boya kullanan Kocaaslan'ın gösterisi, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Atatürk Caddesi üzerindeki Büyükşehir Belediye binası önüne sünnet kıyafeti ile gelen Kocaaslan, bugünkü eyleminin oldukça hassas bir konuyu içerdiğini söyledi. Terörü protesto etmek için temsili 'hadım' infazı gerçekleştireceğini söyleyen Kocaaslan, caddeden geçenlerin şaşkın bakışları arasında önce eylemi neden yaptığını açıkladı. Terör olaylarını gerçekleştiren kişilerin insanlık suçu işleyen, istikrar ve demokrasi düşmanı sünnetsiz katiller olduğunu vurgulayan Kocaaslan, terörün bitirilebilmesi için

referandumla idamın cezasının geri getirilmesi gerektiğini savundu. Eyleminde, yargılanan ve 'sünnet edilerek infaz' kararı verilen bölücü örgüt ele başı tiplemesine giren Kocaaslan, açıklamasının sonunda zafer işareti yaparak "Açılımı yıkacağız, Kürdistanı kuracağız" diye bağırdı.

Kocaaslan, daha sonra temsili sünnet merasimini gerçekleştirdi. Kendisine yardımcı olan bir arkadaşının bıçakla gerçekleştirdiği temsili sünnet gösterisinde kırmızı boya kullanarak kendini acı içinde yere atan Kocaaslan, izleyenleri kahkahaya boğdu.