Trabzonspor'da, Ramazan Övüç Ameliyat Oldu

Trabzonspor'da, Ramazan Övüç Ameliyat Oldu

TRABZONSPOR'da, Medipol Başakşehir ile oynanan maçta rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan Ramazan Övüç, ameliyat oldu.

TRABZONSPOR'da, Medipol Başakşehir ile oynanan maçta rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan Ramazan Övüç, ameliyat oldu. Genç oyuncunun yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Başakşehir ile oynanan maçta omuzundan sakatlanan ve ekleminde çıkık tanısı koyulan Trabzonsporlu genç oyuncu Ramazan Övüç, ameliyat oldu. Kulüp Doktoru Op. Dr. Ufuk Şentürk, Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinde konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Medipol Başakşehir müsabakasında girdiği ikili mücadele sonucu sağ omuzu üzerine düşen ve Akromioklavikuler (köprücük ve kürek kemiği arası) ekleminde çıkık oluşan Ramazan Övüç bugün akşam saatlerinde başarılı bir ameliyat geçirdi. Futbolcumuzun yaklaşık 2 ay müsabakalardan uzak kalması beklenmektedir. Ameliyatta emeği geçen Sağlık Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Osman Aynacı ve Op. Dr. Çağatay Han Malkoç'a teşekkür ederiz."

FOTOĞRAFLI