Türk askerinin vurulduğu saldırının arkasından Rus general çıktı!

Türk askerinin vurulduğu saldırının arkasından Rus general çıktı!
Güncelleme:

Habertürk Askeri Strateji Danışmanı Abdullah Ağar canlı yayında İdlib'deki durumla ilgili değerlendirmelerde bulunurken rejim harekat güçlerini Rus geralin yönettiğini belirtti ve "Rejim harekatını Rus general yönetiyor. Mesele sadece Türkiye il rejim arasında bir olay değil. İşin içinde ABD ve araplarda var" dedi.

Habertürk Askeri Strateji Danışmanı Abdullah Ağar canlı yayında İdlib'deki durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Rejim harekat güçlerini Rus geralin yönettiğini belirten Ağar, "Rejim harekatını Rus general yönetiyor. Şimdi bu temel fotoğraf içerisinde Rusların ortaya koyacağı tavır ne olacak. Mesele İdlib'teki askeri karşılaşmalar gibi gözüküyor ama aslında jeopolitik bir fotoğraf var. Mesele sadece Türkiye il rejim arasında bir olay değil. İşin içinde ABD ve araplarda var" diye konuştu.

Abdullah Ağar canlı yayında İdlib'deki durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ağar'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"Öncelikli olarak önemli olan şu, biz daha önce gerek Fırat'ın Doğu'sunda gerekse İdlib bölgesinde, rejim unsurlarının çeşitli sahiplerle ve çeşitli gerekçelerle yapmış oldukları bir takım hareketlerle karşı karşıya kalmıştık. Ancak bunlar sahanın kendi içerisinde süspanse edilmişti. Ama ilk defa bir şekilde şehitlerle beraber rejim unsurlarının Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına hedef aldığı ve bu hedef almak karşılığında da bizim sayın Erdoğan'ın en son kurmuş olduğu cümlede 46 rejim hedefini ateş altına aldığımız bizzat kendi ağzından ifade edildi. Şimdi bu açıdan bakıldığında son derece ciddi bir olayla karşı karşıyayız.

Rusya: ''Türkiye bize haber vermediği için saldırıya uğradı''Rusya: ''Türkiye bize haber vermediği için saldırıya uğradı''

 

 

Seçiniz...