Türkiye'nin cennetinde katliam !

Türkiye'nin cennetinde katliam !
Güncelleme:

Türkiye'de turizmin cennet noktalarından olan Bozcaada son günlerde yaşanan hayvan katliamları nedeniyle ayakta.

Hürriyet'te yer alan habere göre Bozcaada’daki kedi ve köpek ölümlerine yenileri eklendi. Son kurbanlar ise ada sakinlerinden Berna Yurdusev'in iki köpeği oldu.

10 yılı aşkın süredir Bozcaada’da yaşayan Berna Yurdusev, kapısının önünde bağlı olarak yaşayan 12 yaşındaki Arap ve sokaktan sahiplendiği 3 yaşındaki Mişa’yı birkaç gün önce dolaştırmaya çıkardı. Tasmayla gezen Mişa ve onlara eşlik eden Arap, her gün birkaç kez geçtikleri rutin güzergâhlarında, çiçekleri ve otları koklayarak ilerlerken birden titremeye başladılar. Bir süre sonra ağızlarından köpük geldi ve cansız bedenleri yere düştü.

Yurdusev olay gününü şöyle anlattı: “Kimseyi rahatsız etmeden, evlerden ve otlayan koyunlardan uzakta koya indiğimiz bir rotamız var. Köpekler otların içine burunlarını soktu, sakince ve kontrollü bir şekilde giderken Mişa’nın aniden ayakları titremeye başladı. Ada’da daha önce zehirleme olaylarına aşina olduğumuz için ne olduğunu hemen anladım. Hızla geri dönerken, ağzından köpükler gelmeye başladı. O arada Arap da sendelemeye başladı.”

Okul bahçesinde şok eden görüntü !Okul bahçesinde köpek dövüşü!

 

Hürriyet