Yamaha Motor V Weekend Motoring Festivali’nde

Yamaha Motor V Weekend Motoring Festivali’nde
Güncelleme:

Yamaha Motor, Intercity İstanbul Park'ın 22-25 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği Türkiye’nin en kapsamlı otomobil ve motosiklet festivali V Weekend Motoring'te yerini alacak.

 

Intercity İstanbul Park'ın düzenlediği Türkiye’nin en kapsamlı otomobil ve motosiklet festivali V Weekend Motoring 22-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Motosiklet ve otomobil sektörünü aynı çatı altında buluşturan ilk festival olma özelliği taşıyan V Weekend Motoring’de teste açacağı modelleriyle Yamaha Motor’da yerini alıyor. 

 “Motoring” ve “Sports” olmak üzere 2 çatı altında etkinliklerin düzenleneceği festival, merak edilen motosiklet ve otomobil modellerinin teste açılacağı, farklı gösterilerle renklenecek festival, 7’den 70’e her yaştan insanın keyifli vakit geçireceği bir şenliğe dönüşecek. Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen ve girişlerin ücretsiz gerçekleşeceği festivalde Yamaha Motor’da en çok merak edilen modelleriyle yer alacak.

 Merak edilen motosikletler yakından incelenip test edilirken festival alanı farklı ve eğlenceli aktivitelere sahne olacak. Motor sporları takımlarının şovları, co-drive “taxi” sürüşleri, 1000’e yakın klasik ve modifiyeli klasik otomobil ve motosikletler, pilot ve dublörlerin drift ve akrobası şovları festivale heyecan katacak etkinlikler olacak.