Yeditepe Üniversitesi'nden "Yaşam Boyu Eğitim"

Yeditepe Üniversitesi'nden "Yaşam Boyu Eğitim"

İSTANBUL (AA) - Yeditepe Üniversitesi'nin İstanbul Dijital Kültür ve Sanat Vakfı iş birliğinde hayata geçirdiği "Yaşam Boyu Eğitim" konseptinin ilki...

İSTANBUL (AA) - Yeditepe Üniversitesi'nin İstanbul Dijital Kültür ve Sanat Vakfı iş birliğinde hayata geçirdiği "Yaşam Boyu Eğitim" konseptinin ilki olan Finans Okur Yazarlığı Atölyesi 5 Mart'ta başlıyor.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre,Türkiye'nin en büyük vakıf üniversitesi olan ve her yıl binlerce mezun veren Yeditepe Üniversitesi, eğitim felsefesini genişleterek, İstanbul Dijital Kültür ve Sanat Vakfı iş birliğinde "Yaşam Boyu Eğitim" konsepti ile yeni bir eğitim sayfası açtı. Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından başlatılan bu eğitimler; "Bireysel Gelişim ve Uzman Eğitimleri, Kültür ve Sanat Eğitimleri, Mesleki Gelişim Eğitimleri ile Kurumsal Destek ve Danışmanlık Eğitimleri" olmak üzere 4 ana başlıkta toplanıyor.

Her biri 4 hafta sürecek olan eğitimlerin ilki 5 Mart’ta "Finans Okur Yazarlığı Atölyesi" ile başlıyor. Eğitmenliğini Ceyhun Şahin'in yapacağı Finans Okur Yazarlığı Atölyesi'nde, "Temel Finans", "Finansal Tablolar & Mali Analiz", "Kriz Yönetimi" ve "Proje Yönetimi" başlıkları altında eğitimler verilecek.

Cumartesi günleri 11.00 - 14.00 saatleri arasında Yeditepe Üniversitesi'nde düzenlenecek programa yüzde 70 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara Yeditepe Üniversitesi tarafından başarı sertifikası verilecek. Tüm İSTEK Vakfı öğrenci ve mezunlarına, velilerine ve Yeditepe Üniversitesi Kariyer Gelişim Ofisi’nin anlaşmalı kurumlarına yüzde 25 kayıt indirimi uygulanacak.