Beşiktaş Belediyesi Ramazan'a hazır

Beşiktaş Belediyesi Ramazan'a hazır

11 Ayın sultanı Ramazana sayılı günler kala Beşiktaş Belediyesi hazırlıklarını tamamladı.

Ramazan’ın ilk gününde Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda kurulacak  iftar çadırında, 3 semavi dinin temsilcileri ile binlerce vatandaş hep birlikte iftar yemeğinde oruçlarını açacak. 

Beşiktaş Belediyesi tarafından organize edilen iftar programına her gün binlerce vatandaşın oruçlarını açabileceği dev sofralar hazırlandı. İftar yemeğine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın yanı sıra 3 semavi dinin temsilcileri de katılacak. İlçenin 3 önemli noktasına kurulacak olan iftar çadırları ile misafirlerini ağırlayacak olan Beşiktaş Belediyesi ayrıca her mahallede sokak iftarları da yapacak. Bunun yanı sıra yardıma muhtaç ve evinden çıkamayan vatandaşlara her gün evlerine iftar ve sahur yemekleri araçlarla bırakılacak. 

Beşiktaş Belediyesi’nin ve hayırsever işadamlarının katkılarıyla birlikte oluşturulan iftar çadırları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Beşiktaş’ta çeşitli noktalarda vatandaşlarla buluşturulacak. Beşiktaş Barbaros Meydanı, Ortaköy Meydanı, Abbasağa Parkı ve mahallelerde kurulan iftar çadırlarında vatandaşlar hep birlikte iftar yapacaklar. Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan iftar organizasyonunda ayrıca misafirlere tasavvuf müziği dinletisi, semazen  ve tiyatro gösterisi yapılacak.