Şişme Oyun Parkları eğlendiriyor

Şişme Oyun Parkları eğlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi’nin okul bahçelerine kurduğu ‘Balon Park’ çocuklara eğlenceli ve mutlu saatler yaşatıyor.

Yoğun ilgi gören ‘Balon Park’ta bol bol zıplayan çocuklar, tırmanma parkurunda da birbirleriyle yarışırken keyifli bir gün geçiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı eğlenceyi çocukların ayağına götürüyor. Merkezde ve ilçelerdeki okulları dolaşan balon park çocukları, heyecan ve eğlence ile buluşturuyor. Her gün farklı bir okulun bahçesine misafir olan şişme oyun parkı çocuklara büyük mutluluk yaşatıyor. Özellikle yoğun ders programı arasında soluğu oyun parkında alan öğrenciler, keyifli dakikalar yaşıyor.

MUTLU BİR GÜN GEÇİRDİLER

Son olarak Antalya Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu’nda kurulan Balon Park’a yoğun ilgi gösteren çocuklar heyecanlı, mutlu ve eğlenceli saatler geçirdi. Trambolinde zıplayan çocuklar tırmanma parkurunda birbiriyle yarıştı. Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencisi Hanzade Şahin: “İlk defa Şişme Oyun Parkı’nda oynadım. Çok güzel bir gün geçirdim. Çok eğlendi” dedi. Mertcan Kavas ise “Şişme Oyun Park’ı iyi ki bizim okulumuza geldi. Çok mutlu oldum. Arkadaşlarımla doyasıya eğlendim. Bize bu imkanı sunanlara çok teşekkür ederim” dedi.