Fit In Time'dan Babalar Günü'ne özel kampanya

Fit In Time'dan Babalar Günü'ne özel kampanya

Form tutmak, kaslarını geliştirmek ve kondisyon artırmak isteyen erkekler için..

“Teknoloji odaklı ve kişiye özel egzersiz programı” ile Türkiye’de tek olan Fit In Time, ‘Babalar Günü’ için düzenlediği kampanya ile 10 antrenmanlık başlangıç alan tüm babalara 2 antrenman hediye ediyor.

Haftada sadece 25 dakika gibi kısa bir sürede, vücudunuz için en etkili çözümü sunan Fit In Time, şehir ve iş hayatının beraberinde getirdiği yoğunlukla birlikte spora gerekli zamanı ayıramayan ancak sağlıklı ve fit vücuda sahip olmak isteyen babalarınıza yardımcı oluyor.

Form tutmak, kaslarını geliştirmek ve kondisyon artırmak isteyen erkekler, Alman fitness teknolojisi “Miha Bodytec” ile birlikte spor hocalarının eşliğinde, sadece 25 dakika süren ve vücuttaki tüm kasların son derece etkin bir şekilde çalıştırıldığı, yorucu fakat eğlenceli antrenmanlar sayesinde 2-3 antrenmandan sonra bile sıkı bir vücudun ilk işaretlerini görmeye başlıyorlar.

“I Feel Fit” sloganıyla, kondisyon ve enerji artışının yanı sıra kendini çok daha iyi ve formda hissetme etkisi sağlayan yeni stüdyo konsepti Fit In Time, bu farklı ve ilgi çekici sistemi denemek isteyen herkese tüm merkezlerinde ücretsiz demo antrenmanı sunuyor. Fazla zaman harcamaya gerek kalmadan, sadece haftada 25 dakika ayıracağınız bu yepyeni egzersiz modeliyle hem gözle görülür ve hissedilebilir, hem de ölçümlenebilir sonuçlar elde edebilirsiniz!