Yaşanmışlığın huzurunu evinize taşıyın

Yaşanmışlığın huzurunu evinize taşıyın
Güncelleme:

Arena, dekorasyonda doğal, eskitilmiş ve fonksiyonel bir çizgiye sahip olmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Şık tasarımlarıyla göz dolduran Seranit Porselen’in rahat, yalın ve şeffaf bir hayat arayışıyla ortaya çıkan karoları doğal malzemelerin verdiği tazelik duygusunu evlere taşıyor.

Doğal taşların rahatlatan dokusunu evlere taşıyan Stoneage’in en dikkat çekici serilerinden biri olan eskitilmiş görünümlü modeli Arena, huzur ve rahatlık etkisi veren doğal renkleriyle dikkat çekiyor. Göz alıcı tasarımıyla mekana tarz katan seri, yaşanmışlık izleri taşıyan görüntüsüyle evinde sadelikten yana olanların vazgeçilmezi oluyor.

Dokulu yapısı ile kaymazlık özelliğine sahip olan Arena, dış mekanlarda, zeminlerde ve duvarlarda yarattığı doğallık etkisi ile göz dolduruyor. Kemik, kum bej, ceviz, bej, cotto renk seçenekleri bulunan Arena, sahip olduğu özellikler ve kenarlarındaki aşınmışlık hissi veren dokusu ile öne çıkıyor. 

Naturel görünümü ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken arena, günümüz trendlerini sunmakla kalmıyor, kozmopolit yaşam stilini kusursuz bir biçimde yansıtıyor.

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen,  Stoneage ile doğal taş görünümünü en gerçekçi şekilde yansıtıyor. Tarzıyla beğeni toplayan porselen karoların uzun ömürlü olmaları da bir başka tercih sebebi.