Cildinizi temizlerken besleyen formül

Cildinizi temizlerken besleyen formül
Güncelleme:

Kirli hava ve makyaj kalıntıları cilt gözeneklerine dolarak cilt derisinin hızla yaşlanmasına ve cildin parlaklığının kaybolmasına neden oluyor.

“Dermokil Yüz ve Makyaj Temizleme Sütü”, cildiniz üzerindeki kiri ve makyajı tek seferde çıkararak hem yüzünüzün tahriş olmasını önlüyor hem de içeriğindeki kil mineralleri ile cildi derinlemesine besliyor.

Büyük şehirlerde oluşan kirli havanın yoğunluğu, insan cildin daha iyi temizlenmesini ve kirden arındırılmasını gerekli kılıyor. Doğal kozmetiğin önemli ismi Dermokil’in geliştirdiği makyaj temizleme sütü, bitki özü ve zenginleştirilmiş formülü ile ciltten kiri ve makyajı kolayca arındırırken, kirpikleri de besliyor. Özellikle kadınların göz çevresine daha yoğun makyaj uyguladıkları düşünüldüğünde, Dermokil yüz ve makyaj temizleme sütü, göz çevresi ve kirpikler için kadınlara en doğal bakımı sunuyor.

Dermokil yüz ve makyaj temizleme sütü, ciltteki makyajı tek seferde çıkararak, cildi besleyici özelliği ile de dikkat çekiyor. İçerisinde yer alan tropikal fındık yağı ile cildi nemlendirerek, cildin yumuşak kalmasını sağlıyor. Omega3 ve Omega6 yağ asitleriyle cildi yeniliyor. Tüm cilt tipleri için hazırlanmış Dermokil yüz ve makyaj temizleme sütü, suda çıkmayan makyaj temizliğinde de içindeki arındırıcılar ile kalıcı olan makyajı bile ciltten arındıryor.

Tüm seçkin parfümeriler ve yerel zincir marketlerden elde edebileceğiniz Dermokil yüz ve makyaj temizleme sütü için tavsiye edilen satış fiyatı 12-14 TL’dir.