Dore Pratik Çorap ile abdest alırken çorap çıkarmaya son!

Dore Pratik Çorap ile abdest alırken çorap çıkarmaya son!
Güncelleme:

Bayanların en büyük sorunlarından biri de özellikle kış aylarında ev dışında abdest almak…

Soğuklar nedeniyle giyilen külotlu çorapları çıkartmak zorunda kalan ya da sırf bu yüzden dışarı çıkarken külotlu çorap giyemeyen bayanlara çare ise Dore Çorap’tan geliyor.

Dore Çorap’ın abdest almayı kolaylaştırmak için özel olarak ürettiği Dore Pratik Çorap, bayanların hayatını kolaylaştırmak için tasarlandı. Burun kısmı açılabilen ve sıyrılabilen Dore Pratik Çorap ile abdest alırken çorap çıkarmaya gerek kalmıyor.

Kadınlarda özellikle külotlu çorap ile abdest almanın büyük sıkıntıya neden olduğunu bilen Dore Çorap, gerek dışarıda gerek iş yerinde hem vakit kazandıracak hem de abdest almayı kolaylaştıracak Dore Pratik Çorap ile bayanların kurtarıcısı olmaya aday. Dilerseniz külotlu, dilerseniz dizaltı olarak tercih edebileceğiniz Dore Pratik Çorap, sadece abdest alırken değil pedikür yaptırırken de büyük kolaylık sağlıyor.

Dore Pratik Çorap’ın hem külotlu hem de dizaltı seçenekleri, siyah ve ten rengi alternatifleriyle her türlü zevk ve ihtiyaca hitap ediyor. Ayrıca Dore Pratik Çorap’ın külotlu modelinde 46 beden ve üstü bayanlara yönelik 4 numara XL ve 5 numara XXL panel ağlı, maksi bedenleri de mevcut.