Güneş gözlüğünüzü saç renginize göre seçin

Güneş gözlüğünüzü saç renginize göre seçin
Güncelleme:

Kim hangi gözlüğü kullanmalı, hangi saça hangi renk gözlük gider?

Kadınların vazgeçilmez stil unsurlarından biri de aksesuarlar. Aksesuarların en önemli parçası ise gözlükler. Gözlük taktığınızda yüzünüze renk ve hacim kazandırmış oluyorsunuz.

Yüz insanda en göze çarpan yerlerden biri. Yüzünüze uygun gözlüğü bulmak bu açıdan önem taşıyor. Mükemmel çerçeve sizi üst seviye için cesaretlendirecek ve yüz hattınızın güzelliklerini ortaya çıkaracak. İki gözlük arasında kaldıysanız ve üst gelirliyseniz, ikisini de alın. Yüksek gelire sahip değilseniz, kıyafetlerinizle en çok hangisinin uyumlu olacağını düşünün ve ona göre bir seçim yapın.

Prensip 1

Yerçekimine meydan okuyun. Daha genç görünmek için, her şey yukarı çekilebiliyor kaşlar, gözler... Eğer bedeniniz sizi aşağı çekmeye başladıysa, U dönüşü yapmanın belki de tam sırasıdır. Gözlükleriniz de dahil. Çünkü dış kenarları hafif yukarıya eğimli yatay çerçevelerle çok daha iyi görünürsünüz. Aşağı eğimli olanlardan kaçınmalısınız. Bu tarz gözlükler sizi aşağı çeker, yorgun ve mutsuz gösterir. Kalkık çerçeveler, çekici gösterir, kedi gözü gibi gözlerinizi ortaya çıkaracak ve elmacık kemiklerinizi vurgulayacak. Bunu seveceksiniz! Eğer kıyafetleriniz daha çok turuncu tonlarındaysa, kırmızı bir gözlüğe para harcamayın (veya tam tersi durumda).

Prensip 2

Yüzünüze içtenlik, yumuşaklık ve renk getirin. Gözlük seçerken, kaplumbağa kabuğu rengini veya buzlu metal rengi yarı şeffaf olan yüksek kaliteli olanları yeğleyin.

Bu iki prensibin ötesinde, profesyonel gözlük üreticileri, gözlük satın alırken, yüz şekli, yüz tipi, göz rengi, saç rengi, ten rengi, makyaj, baskın kıyafet rengi, kişisel stil ifadesi, yakışma ve bütçe durumu gibi bir sürü gerekçenin dikkate alınmasını öneriyor. Bir çift denemeden önce bunların hepsi başınızı döndürmeye yeter de artar bile.

Bunları aklınızda tutarak, birkaç saatliğine yola çıkın ve üst seviye tasarımların olduğu bir mağazaya gidin. Stil sahibi olan ve size yardım edecek birini de yanınıza alın, sonra deneyin ve deneyin. Doğru modeli denediğinizde onun sizin için tasarlandığının farkına varacaksınız aynı aradığınız uygun evi bulmak gibi.

Sarı saçlarınız varsa

Beyazlar ve yarı şeffaf modeller sarışınlarda çok şık görünüyor. Açık kahve tonlarıyla, zeytin yeşili, sarı ve pembe tonlarının baskın olduğu şeffaf modelleri de tercih edebilirsiniz. Geleneksel bakış açısı, siyah rengin sarışınlar üzerinde çok sert durduğunu söylüyor. Benim saçlarım sarıyken bir çift parlak siyah Channel marka gözlüğüm vardı ama kaybettim. Onlar sahip olduğum en şık gözlüklerdi.

Kızıl saçlarınız varsa

Canlı kahveleri ve yarı şeffaf modelleri tercih edebilirsiniz. Kına tonlarından ve çok sarı olan modellerden kaçının.Kahverengi saçlarınız varsa: Koyu kahve, bordo ve ya altın rengi şeffaf modeller sizi muhteşem gösterecek.Siyah saçlarınız varsa Siyahı ve ya sarı olmayan şeffaf modelleri seçin. Mavi siyah saçlarınız varsa içinde sarı ve ya kırmızı tonları olmayan koyu kahveleri tercih etmelisiniz.

Gri saçlarınız varsa

Renk vermesi için kırmızı ve ya bordo renkleri tercih edebilirsiniz. Şeffaf modellere yakışmayan tek saç rengidir. Gözlüklerinizi göz renginize uydurmaya çalışmayın. Onun yerine, gözlerinizi yansıtacak modelleri tercih edebilirsiniz böylece insanlar gözlerinizi de görebilirler. Ve göz makyajınızla çok daha iyi görünebilirsiniz.Ruj seçimi de oldukça önemli bir detay.Gözlük taktığınızda yüzünüze renk ve hacim kazandırmış oluyorsunuz.

AKSESUAR DEYİP GEÇMEYİN

Aksesuar deyip geçmeyin. Bir anda kıyafetinizi mükemmel yapar bir anda da mahveder. Her zaman aksesuara yatırım yapın.Kaliteli aksesuar kullanın. Caprissima, İtalya'nın orijinal takı tasarım atölyelerinden derlenmiş eşsiz bir takı koleksiyonunu ayağınıza getiriyor.
Metropolitan Museum Art da dahil olmak üzere pek çok müze ve sanat platformunda da sergilenen Angela Caputi; dropaj tekniğiyle yapılmış özgün ve nefes kesici takılarıyla Daniela de Marchi, Kate Perry, Rihanna gibi isimlerin de tercihi olan Misis rengarenk saatleri ile Capri Watch&Co gibi yaratıcı markaları bir arada bulabileceğiniz Caprissima'dan ister sevdiklerinize özel ve farklı bir hediye seçebilirsiniz, isterseniz de kendiniz için seçeceğiniz bir aksesuar ile gideceğiniz davetin parlayan yıldızı olabilirsiniz. Böyle güzel markalarla.kıyafetinize farklılık katın derim.

Bugün