Kanz'da son indirim fırsatları

Kanz'da son indirim fırsatları
Güncelleme:

Kanz 2013/2014 Sonbahar-Kış koleksiyonu, etiketin yarısı indirim fırsatında son günler...

Canlı ve neşeli modelleriyle miniklerin beğenisini kazanan Kanz, sezonu kapatmadan son indirimlerini moda sever miniklerin beğenisine sunuyor.
 
Rahat, özgür ve stil sahibi tarzıyla dünya çocuk modasının öncü markası Kanz koleksiyonlarında, 0-14 yaş çocuklar için aradığınız her şey var! Retro görünümlü gömlekler, desenli elbiseler, sımsıcak anoraklar, yumuşacık tulumlar ve daha pek çok model Kanz ve S&D mağazalarında sizleri bekliyor…
 
Kanz 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonundaki ‘Etiketin Yarısı’ indiriminden yararlanmak için en yakın Kanz ve S&D mağazasına uğramanız yeterli. 
 
Küçük adamlar ve süslü kızların tarzlarına uygun her şey bu koleksiyonlarda
 
0-14 yaş grubu çocukları dünya çocuk modası ile buluşturan Kanz ve S&D mağazalarında farklı tarzlarda pek çok tema bulunuyor. Küçük prensesler tarzlarına uygun her parçayı ‘My First Love’da bulacak. ‘Civilezed Boys’daki ekose süveterler tam da küçük adamlar için.
Sezonun vazgeçilmez rengi yeşilin tüm tonları ‘School Bus’ta. Hem spor hem de klasik ürünlerin bulunduğu bu tema 1-6 yaş grubundaki küçük beylerin vazgeçilmezi olacak. Modayı yakından takip eden, şıklığından ödün vermeyen, pembe düşkünü kızlar yeni sezon da ‘Uptown Girls’ü seçecek. Pembenin en güzel tonlarındaki günlük ve şık elbiseler kalitesi ile 4-14 yaş genç kızların gözlerini kamaştıracak. Rengarenk giyinmek isteyen 4-14 yaş grubundaki tüm erkekler, aradıklarını ‘American Sports’ta bulacak.

Kanz ve S&D mağazaları ‘Basics’ ürünleri ile ise tüm çocukların ihtiyaçlarını karşılamada vazgeçilmez olacak. Evde, sokakta veya kreşte… Çocuklar her yerde bu temadaki ürünler ile özgürce hareket edecek.