Tergan’dan babalara özel hediyeler

Tergan’dan babalara özel hediyeler
Güncelleme:

Tergan, trendleri takip eden ve rahatlığına önem veren erkekler için Babalar Günü’ne özel hediye alternatifleri sunuyor.

Tergan koleksiyonunda yer alan erkek loaferlar ve ayakkabılar yaz boyunca ayakların rahat etmesini sağlıyor. Loaferler, kendini her zaman genç hisseden babalara hem günlük hayatlarında hem de seyahatler de eşlik ediyor.

Tergan mağazalarından alınacak ürünler için %50+%10 indirim uygulayan marka, babalarını bir gün değil her gün mutlu etmek için babasının tarzına özel kombin yapanlara %10 ekstra indirim seçeneği sunuyor.

Özel günlerin vazgeçilmezi olan klasik siyah deri ayakkabılar ve makosenler, Babalar Günü’nde hediye seçmekte zorlananların işini kolaylaştırıyor.

Seyahatlerin vazgeçilmezi çantalar

Tergan koleksiyonunda yer alan iş ve tablet çantaları, uzun seyahatlerin en özel aksesuarı oluyor. El işçiliği ile üretilen deri çantalar, kemer ve cüzdan gibi aksesuarlar, rahat kullanımının yanında, şık görüntüsüyle de erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Babasına özel bir hediye vermek isteyenler için Tergan’ın çanta koleksiyonundaki modeller birbirinden güzel alternatif sunuyor.