Yeşil Kundura'dan yüzde 30 indirim fırsatı

Yeşil Kundura'dan yüzde 30 indirim fırsatı
Güncelleme:

Yeşil Kundura, yeni koleksiyonlarında yüzde 30 indirim avantajı sunuyor.

Ayakkabıda kaliteli ve modern tasarımları konfor ile buluşturan Yeşil Kundura, 2015 ilkbahar / yaz koleksiyonlarında yüzde 30 indirim avantajı sunuyor. Kampanyada geçerli olan tüm yeni sezon kadın, erkek ve çocuk modelleri ayakkabı tutkunlarının tercihi oluyor.

67 yıldır ayakkabıda şıklık ve rahatlığı benimseyen Yeşil Kundura, yeni sezon koleksiyonlarına özel indirim kampanyasıyla sizleri bekliyor. Sandaletlerden, klasik ayakkabılara uzanan geniş ürün gamıyla kadın, erkek ve çocuk olmak üzere her yaş grubuna hitap eden modeller yüzde 30 indirim fırsatıyla kalite ve fiyat avantajını birlikte sunuyor. Her tarza hitap eden renkli, şık ve konfor ürünlerle zenginleştirilmiş yaz koleksiyonu şıklık ve rahatlığı bir arada arayanlara sürprizler sunuyor.

Kadın ve erkek ayakkabı modellerinde günlük kullanımdan özel davetlere kadar günün her anında rahatlıkla kullanabileceğiniz deri, nubuk, süet ve rugan ayakkabı modelleri, özgün tasarımlarıyla kombinlerininizin vazgeçilmezi oluyor. Çocuk ayakkabı modelleri, onların ruhunu yansıtacak şekilde rengarenk tasarımlardan oluşuyor.