İş kuracak kadınlara özel

İş kuracak kadınlara özel

Kendi işini kurma fikri çoğu insanı cezbeder fakat gerçek hayatta aynı atılım görülmez.

 

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Aklınızda iş fikirleri mi dolaşıyor? Kocanız veya ailenize maddi anlamda bağımlı hissetmekten sıkıldınız mı? Yeni bir iş kuracak kadınların karşılaştığı zorluklara çözüm olabilecek tavsiyelerimize uyarak siz de işte başarıyı yakalamaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

1) İş kuracağınız sektöre karşı içten gelen bir iştahınız olması gerek. İştahla yapılan işler zevkle yapılır ve bu yüzden veriminiz artar.

2) ‘Hayatta ne yaptığın değil kimi tanıdığın önemlidir’ sözü genellikle torpil geçmek olarak algılanır. Hâlbuki bu sözün anlamı iyi insani ilişkiler geliştirmektir. Vefalı davranarak bu ilişkileri korumak, hayatta işinize en çok yarayacak anahtar olacaktır.

3) Başlangıçlar kolay değildir. Vazgeçmek daha da kolaydır. Bu yola anlamak ve kazanmak için çıkın. Her küçük adımda biraz daha büyürsünüz.

4) Ev kadınlığında başarılı olan açık fikirli hanımlar iş hayatında diğer kadınlara oranla daha dişli ve başarılı olurlar.

5) Kendinize olan güveninizi yitirmedikçe daha başarılı hissedersiniz. Bu pozitif hissi yaşamak için içten gelen o doğal güveni hiçbir zaman kaybetmeyin.
 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.